Partytent EasyUp 3 x 3 meter

niet brandvertragend
€ 40,00 per dag

Deze degelijke partytent is eenvoudig met 2 mensen op te zetten doormiddel van het handige uitvouwbare frame. De tent wordt compleet geleverd met alle zijwanden en bevestigingsmaterialen. De tent is niet brandvertragend uitgevoerd en dus niet geschikt voor vergunningsplichtige feesten. U kunt de partytent door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. Wij kunnen ook de gehele op/afbouw voor u verzorgen, de prijs hiervoor is op aanvraag. De borg bedraagt €50,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Partytent EasyUp 3 x 6 meter

niet brandvertragend
€ 60,00 per dag

Deze degelijke partytent is eenvoudig met 2 mensen op te zetten doormiddel van het handige uitvouwbaar frame. De tent wordt compleet geleverd met alle zijwanden en bevestigingsmaterialen. De tent is niet brandvertragend uitgevoerd en dus niet geschikt voor vergunningsplichtige feesten. U kunt de partytent door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. Wij kunnen ook de gehele op/afbouw voor u verzorgen, de prijs hiervoor is op aanvraag. De borg bedraagt €50,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Partytent PE 4x6 meter

niet brandvertragend
€ 50,00 per dag

Deze degelijke partytent is eenvoudig met 2 mensen op te zetten, dit mede door de meegeleverde handleiding. De tent wordt compleet geleverd met alle zijwanden en bevestigingsmaterialen. De tent biedt ruimte aan 25/30 personen. De tent is niet brandvertragend uitgevoerd en dus niet geschikt voor vergunningsplichtige feesten. U kunt de partytent door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. Wij kunnen ook de gehele op/afbouw voor u verzorgen, de prijs hiervoor is op aanvraag. De borg bedraagt €50,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Partytent PE 4x8 meter

niet brandvertragend
€ 60,00 per dag

Deze degelijke partytent is eenvoudig met 2 mensen op te zetten, dit mede door de meegeleverde handleiding. De tent wordt compleet geleverd met alle zijwanden en bevestigingsmaterialen. De tent biedt ruimte aan 35/40 personen. De tent is niet brandvertragend uitgevoerd en dus niet geschikt voor vergunningsplichtige feesten. U kunt de partytent door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. Wij kunnen ook de gehele op/afbouw voor u verzorgen, de prijs hiervoor is op aanvraag. De borg bedraagt €50,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Partytent PVC 4x8 meter

wél brandvertragend
€ 80,00 per dag
partytent_01_4x8

Deze degelijke partytent is eenvoudig met 2 mensen op te zetten, dit mede door de meegeleverde handleiding. De tent wordt compleet geleverd met alle zijwanden en bevestigingsmaterialen. De tent biedt ruimte aan 35/40 personen. De tent is brandvertragend uitgevoerd inclusief certificaat met M2 classificatie. U kunt de partytent door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. Wij kunnen ook de gehele op/afbouw voor u verzorgen, de prijs hiervoor is op aanvraag. De borg bedraagd €50,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.