Springkussens

Multifun Circus

Het springkussen “multifun Circus” is een leuk springkussen met glijbaan en obstakel. Het springkussen is geschikt voor minimaal 8 kinderen en er is geen leeftijd limiet, dus geschikt tot ze het leuk vinden. Afmetingen zijn 4,0 X 4,35 X 3,4 meter.

€ 70 per dag

Multifun Clown

Het springkussen “maxi multifun Clown” is een leuk springkussen met glijbaan. Het springkussen is geschikt voor minimaal 10 kinderen en er is geen leeftijd limiet, dus geschikt tot ze het leuk vinden. Afmetingen zijn 5,4 X 3,8 X 2,8 meter.

€ 72,50 per dag

Clown Super

Het springkussen “maxi multifun Clown” is een leuk springkussen met glijbaan. Het springkussen is geschikt voor minimaal 10 kinderen en er is geen leeftijd limiet, dus geschikt tot ze het leuk vinden. Afmetingen zijn 5,4 X 3,8 X 2,8 meter.

€ 95 per dag

U kunt het springkussen door ons laten bezorgen, de kosten voor het bezorgen zijn op aanvraag. De op / afbouw is bij de prijs inbegrepen (excl. reiskosten). De borg bedraagt €100,00 per huurperiode. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Zeskamp

Springzak

Het ouderwetse Oud-Hollandse zaklopen. Wie kent het niet? Dit spel hoort thuis in elk zeskamp assortiment! De Springzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

€ 10,00 per dag

Sponsbroek

Het sponsbroek spel is een hilarisch zeskamp spel voor jong en oud! Aan de achterkant van de sponsbroek zitten zakken waar sponsen in kunnen. De bedoeling is om aan de ene kant de sponsen vol te zuigen in een bak met water, om deze aan de andere kant in een lege bak te legen.

€ 10,00 per dag

Spellen

Cactus ringgooien

Doe je best om de ringen om de ‘armen’ van de cactus te gooien. Dit spel is een altijd populaire, leuke aanvulling op bijvoorbeeld een kinder- of themafeestje.

€ 20,00 per dag

Limbo dansen

Dit Limbo Dansspel is een super leuke zomerse aanvulling voor bijvoorbeeld een buurt-, school- of familiefeest. Limbodansen wordt compleet geleverd incl. blower, stokken en transportzak, dus het is direct klaar voor gebruik!

€ 35,00 per dag

Stokvangen

Het stokvangen spel is een geweldig spel voor jong en oud! Het frame is van steigerbuis en gemakkelijk op te zetten. In de balk zitten 10 elektromagneten waar de stokken aan vast zitten, welke door middel van het bedieningskastje aan- en uitgeschakeld worden. Deze wordt gevoed door netstroom. U kunt elk gewenst voorwerp aan de elektromagneten hangen, mits het niet te zwaar is.

€ 32,50 per dag

Spijkerbroek hangen

Wie blijft er het langst aan de Spijkerbroek hangen? Een geweldig spel voor jong en oud! Het frame is van steigerbuis en gemakkelijk op te zetten.

€ 20,00 per dag 

Opblaasbare voetbal schietschijf

Met dit leuke opblaasbare voetbalspel wordt bewezen welke voetballer over de beste traptechniek beschikt. Probeer de bal door 1 van de gaten te schieten, elk land staat voor een bepaald aantal punten. Dit is nog een hele uitdaging voor niet-voetballers èn voetballers!

€ 35,00 per dag

Bierpongspel

Het bierpongspel bestaande uit een bierpongtafel geleverd met 11 rode bekers, 11 blauwe bekers en 3 bierpongballen. De spelregels zitten bijgevoegd.

€ 20,00 per dag