Zeskamp

Springzak rood en blauw

Het ouderwetse Oud-Hollandse zaklopen. Wie kent het niet? Dit spel hoort thuis in elk zeskamp assortiment! De Springzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw.

€ 15,00 per set per dag

Sponsbroek rood en blauw

Het sponsbroek spel is een hilarisch zeskamp spel voor jong en oud! Aan de achterkant van de sponsbroek zitten zakken waar sponsen in kunnen. De bedoeling is om aan de ene kant de sponsen vol te zuigen in een bak met water, om deze aan de andere kant in een lege bak te legen.

€ 15,00 per set per dag

Funslangen rood en blauw

Samenwerken, overleggen en vooral veel lol hebben. Dat is funslangen!  Met je team van 4-5 personen sta je in de Funslang en probeer je als een grote lopende band vooruit te komen. Met dit spel is teamwork echt een must, wat dit spel nog leuker maakt. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Een spel dat op een zeskamp zeker niet mag ontbreken.

€ 15,00 per set per dag

Kamelenrace rood en blauw

Bij het Kamelenrace spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk water op je rug te vervoeren. De spelers moeten op handen en knieën naar de eindstreep om daar het water vanuit de emmer in een bak te kiepen.

€ 15,00 per set per dag

Kruiptunnel rood en blauw

Probeer zo snel mogelijk door deze tunnel te kruipen! Ideaal als obstakel in een estafette race of als zeskamponderdeel. Deze kruiptunnel is 5 meter lang, niet opblaasbaar en mag alleen gebruikt worden onder toezicht van een volwassene.

€ 15,00 per set per dag

Lepelrace rood en blauw

Een ouderwets spelletje maar nog steeds spannend en leuk!Plaats een bal, een ei of ander voorwerp op het uiteinde in het bakje en leg zo snel mogelijk een parcours af.
Ook zeer leuk als estafettespel. Geschikt voor alle leeftijden dus plezier voor zowel jong als oud!

€ 10,00 per set per dag

Funbroek rood en blauw

Funbroek voor twee personen.
Probeer samen zo snel mogelijk naar de overkant te rennen of een parcours af te leggen.
Het lijkt simpel maar het is moeilijker dan je denkt.
Een spel waarbij het draait om samenwerken en blijven communiceren.

€ 15,00 per set per dag

Spellen

Cactus ringgooien

Doe je best om de ringen om de ‘armen’ van de cactus te gooien. Dit spel is een altijd populaire, leuke aanvulling op bijvoorbeeld een kinder- of themafeestje.

€ 20,00 per dag

Limbo dansen

Dit Limbo Dansspel is een super leuke zomerse aanvulling voor bijvoorbeeld een buurt-, school- of familiefeest. Limbodansen wordt compleet geleverd incl. blower, stokken en transportzak, dus het is direct klaar voor gebruik!

€ 35,00 per dag

Stokvangen

Het stokvangen spel is een geweldig spel voor jong en oud! Het frame is van steigerbuis en gemakkelijk op te zetten. In de balk zitten 10 elektromagneten waar de stokken aan vast zitten, welke door middel van het bedieningskastje aan- en uitgeschakeld worden. Deze wordt gevoed door netstroom. U kunt elk gewenst voorwerp aan de elektromagneten hangen, mits het niet te zwaar is.

€ 32,50 per dag

Spijkerbroek hangen

Wie blijft er het langst aan de Spijkerbroek hangen? Een geweldig spel voor jong en oud! Het frame is van steigerbuis en gemakkelijk op te zetten.

€ 20,00 per dag 

Opblaasbare voetbal schietschijf

Met dit leuke opblaasbare voetbalspel wordt bewezen welke voetballer over de beste traptechniek beschikt. Probeer de bal door 1 van de gaten te schieten, elk land staat voor een bepaald aantal punten. Dit is nog een hele uitdaging voor niet-voetballers èn voetballers!

€ 35,00 per dag

Bierpongspel

Het bierpongspel bestaande uit een bierpongtafel geleverd met 11 rode bekers, 11 blauwe bekers en 3 bierpongballen. De spelregels zitten bijgevoegd.

€ 20,00 per dag

Ezeltje prik

Ezeltje Prik is een Oud-Hollands spelletje dat het nog altijd heel goed doet op kinderfeestjes. Knoop een blinddoek om bij de speler die aan de beurt is. Vervolgens de speler een paar keer goed ronddraaien en… prikken maar!

€ 35,00 per dag